koreczki z pumprnikla
przekąski Sylwester WYTRAWNIE

Koreczki z pumpernikla

koreczki z pumpernikla
koreczki z pumpernikla
koreczki z pumpernikla
koreczki z pumpernikla

Koreczki z pumpernikla. Pumpernikiel ma bardzo intensywny smak. Najlepiej smakuje z serkiem i warzywami. Świetna przekąska. A dla fanów mięsnych smaków, można zrobić z dobrej jakości pasztetem lub szynką. Super podzielne porcje. Idealne na wspólne wieczory lub Sylwestra.

Składniki:

  • Serek np. Almette ziołowy
  • kilka listków sałaty
  • pomidorki koktajlowe
  • zielony ogórek
  • rzodkiewki
  • czerwona papryka
  • pumpernikiel 250 g
  • wersji mięsnej: ulubiony pasztet, szynka

Sposób przygotowania:

Krążki pumpernikla posmarować dosyć grubo serkiem lub pasztetem. Ułożyć po trochu wszystkich warzyw.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *